SLOVENSKO DRUŽINSKO PODJETJE

TINA, TRADICIJA, KAKOVOST

tina d.o.o.

Začetki družinskega podjetja Tina d.o.o., segajo v leto 1987, ko sta naša lastnika in ustanovitelja (zasebno mož in žena), Anton Šalej in Martina Božič, v Nasovčah odprla majhno obrtno delavnico. Iz nje je sprva dišalo po, mnogim najbolj poznanem, rumovem loncu pa kompotih in ostalih marmeladah. Kasneje sta program razširila še na predelavo šampinjonov in oliv, kislih kumaric ter paprik in drugih vložnin.

Podjetje je raslo, uspešno poslovalo, program pa se je širil naprej. Tako je prišlo do nakupa opreme za proizvodnjo zahtevnejših izdelkov: majoneze, tatarske omake, gorčice, hrena, ketchupa in nacho omake. Ti izdelki danes predstavljajo nosilno poslovno področje podjetja, ostali izdelki (kompoti, marmelade, vložnine ter nekatere omake) pa so se postopno ukinjali.

Leto 2010 je podjetju prineslo veliko spremembo, saj smo se preselili v novo zgrajeni poslovni objekt v obrtno cono Potok pri Komendi. S tem smo povečali lastno proizvodno zmogljivost ter si nasploh olajšali poslovanje.  Brez težav izdelamo velika naročila tako za domače kot tudi tuje kupce in tako smo kos zahtevam trga in potrošnikov.

Kje pa smo v tem trenutku? Ponosni smo, da naše izdelke lahko najdete pri skoraj vseh trgovcih, pokrivamo dobršen del gostinstva, tudi s pomočjo poslovnih partnerjev, izvažamo tudi izven Slovenije. Nenehno vlagamo v izboljšanje kakovosti končnih izdelkov, v novo opremo ter v naše zaposlene. Le na ta način lahko damo od sebe izdelke najvišje kakovosti in varnosti in k temu tudi stremimo.

Naša lastnica je pred leti v nekem intervjuju dejala, da je ideja le delček uspeha, najpomembnejša je vztrajnost. Vztrajnost je tista zaradi katere uspešno premagujemo vse ovire na naši poti. In na tej poti jih ni malo. Vendar jih jemljemo kot priložnost za izboljšanje ter lastno rast. In na to smo ponosni. Zakaj? Ker gradimo podjetje z vizijo, da ga bodo uspešno vodile naše naslednje generacije še vsaj naslednjih 200 let.

Tina. Tradicija. Kakovost.

SKRB ZA KAKOVOST

V podjetju Tina d.o.o. smo specializirani za proizvodnjo delikatesnih izdelkov. Z dolgoletnim, predanim delom smo pridobili visoko specifična znanja in izkušnje, s katerimi lahko našim odjemalcem ponudimo širok asortiment izdelkov. Naše najpomembnejše vrednote ostajajo kakovost in varnost naših proizvodov ter zadovoljstvo odjemalcev. Zavezani smo k trajnostnemu razvoju, h kateremu sodi neprestano vlaganje v izboljšave na področju kakovosti in varnosti obstoječih ter razvoj novih, izboljšanih proizvodov.

Prav tako smo zavezani k stalnim izboljšavam učinkovitosti dela pri vseh naših dejavnostih, ki vplivajo na uspešnost poslovanja. Posebno skrb namenjamo uspešnemu razvoju odnosov z dobavitelji in ostalimi poslovnimi partnerji. Vzpostavljen imamo učinkovit sistem vodenja kakovosti s katerim zagotavljamo skladnost proizvodov z zahtevami zakonodaje, trgov, kupcev in potrošnikov. Visoko kakovost in varnost živil zagotavljamo z izvajanjem obvez standardov HACCP, IFS Food in ekološke predelave ter z njihovim certificiranjem.

CERTIFIKAT BIO IZDELKOV

CERTIFIKAT VARNOSTI IN KAKOVOSTI IFS Food

CERTIFIKAT VEGANSKIH IZDELKOV

SKRB ZA OKOLJE

V podjetju Tina d.o.o. aktivno prispevamo k varovanju okolja:

  • Prizadevamo si za premišljeno in varčno izrabo naravnih virov.
  • Pri proizvodnji uporabljamo okolju prijazne tehnologije in se trudimo, da bi z zmanjšanjem odpadkov ter manjšo porabo vode in energije čim manj obremenjevali okolje.
  • S pomočjo proaktivnega notranjega in zunanjega komuniciranja, ozaveščanja in usposabljanja razvijamo ekološko zavest vseh udeležencev v poslovnem procesu.
  • Skrb za okolje pomeni skrb za prihodnost. In zavest, da s svojim delovanjem aktivno sodelujemo pri varovanju okolja, vodi podjetje Tina d.o.o. k uporabi okolju prijazne embalaže. Z ločevanjem odpadkov potrjujemo odgovoren odnos do varovanja okolja.

SPOZNAJTE EKIPO

ANTON ŠALEJ

Direktor

T: +386 1 7770 200

MARTINA BOŽIČ

Prokurist

T: +386 1 7770 202

E: martina@tina.si

Jaka Šalej

VODJA PROIZVODNJE

M: +386 40 227 958

E: jaka@tina.si

Darja Lapanja

VODJA KOMERCIALE IN NABAVA

T: +386 1 7770 202

M: +386 40 350 993

E: info@tina.si

Maša Šalej

PRODAJA IN MARKETING

T: +386 1 7770 204

M: +386 40 227 957

E: sales@tina.si

Vesna Šučur

VODJA KONTROLE IN KAKOVOSTI

T: +386 1 7770 201

M: +386 70 766 221

E: kontrola@tina.si

GLAVNA PISARNA – NAROČILA

T: +386 1 7770 200

M: +386 40 305 506

E: komerciala@tina.si